Живе і мертве в театрі цифрових технологій - Веселовська, Ганна (Науковий журнал ХУДОЖНЯ КУЛЬТУРА. АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ, 2018)
Як і передбачалося, в середині минулого століття, цифрові та відеотехнології повноправно увійшли в тіло сучасного театру. Сьогодні використання відео є поширеним режисерським прийомом багатьох вистав, як банально ілюстративним, так і концептуальним. При великому спектрі використання цифрових технологій у театрі живих акторів, постають питання щодо співіснування та співвідносності живих фактур та цифрових відео в одному просторі, їхньої взаємодії та концептуальної спрямованості.